Over ons

Organisatie

Historiek

 • 1983
  Het kantoor van DRT & Partners vond zijn oorsprong in 1983 in Tielt-Winge onder de benaming Timmermans & co cv.
 • 1985
  In 1985 opende het eerste kantoor te Diest in de Leuvensestraat. Door de constante groei verhuisde het kantoor naar een ruimere locatie op het Henri Verstappenplein. Tegelijkertijd waren er ook in Aarschot en in Blanden kleinere kantoren voor een aantal grotere en middelgrote klanten.
 • 1996
  Het was pas in 1996 dat de naam DRT & Partners voor het eerst opdook naar aanleiding van de overname van het Kantoor Defoort & co in Brussel.
 • 1999
  In 1999 verhuisde dit kantoor naar het huidige adres te Wemmel op de Romeinsesteenweg.
 • 2001
  Na overname in 2001 van het kantoor Peeters-Debie uit Aarschot en door samenvoeging van het bestaande kantoren te Aarschot en te Blanden ontstond de huidige vestiging op de Grote Markt te Aarschot.
 • 2006
  Om de nodige synergiën te creëren en de beschikbaarheidsgraad te verhogen voor de klanten werd het kantoor te Diest in 2006 eveneens geïntegreerd in de vestiging te Aarschot.
 • 2019
  In juli 2019 trad Evelyne Fagnard toe als vennoot tot de associatie van Accountantskantoor DRT & Partners BV.
 • 2020
  Anno 2020 – een jaar vol uitdagingen op verschillende vlakken – zijn wij nog steeds een dynamisch, groeiend team dat inzet op innovatie en kwaliteit in een steeds veranderende samenleving.

Doelstellingen

Optimale service

Onze ambitie is onze klanten een optimale service te verlenen door te luisteren naar hun vragen en wensen zodat wij hun resultaten kunnen optimaliseren.

Duurzame en persoonlijke relaties

Wij werken hiervoor op basis van vertrouwen, deskundigheid, integriteit, wederzijds respect en betrokkenheid zodat wij een sterke bijdrage kunnen leveren aan het succes van de organisatie van onze klanten. 

Kwaliteit

Het is onze doelstelling om een kwaliteitsniveau van adviesverstrekking na te streven dat niet onderdoet voor de grotere kantoren in de sector. Een sterke prijs kwaliteitsverhouding is voor ons van prioritair belang.

Onze partners

Peter Robrechts


Lees meer

Paul Bergen


Lees meer

Evelyne Fagnard


Lees meer

Willy Timmermans


Lees meer