Over ons

Organisatie

Historiek

 • 1983
  Het kantoor van DRT & Partners vond zijn oorsprong in 1983 in Tielt-Winge onder de benaming Timmermans & co cv.
 • 1985
  In 1985 opende het eerste kantoor te Diest in de Leuvensestraat. Door de constante groei verhuisde het kantoor naar een ruimere locatie op het Henri Verstappenplein. Tegelijkertijd waren er ook in Aarschot en in Blanden kleinere kantoren voor een aantal grotere en middelgrote klanten.
 • 1996
  Het was pas in 1996 dat de naam DRT & Partners voor het eerst opdook naar aanleiding van de overname van het Kantoor Defoort & co in Brussel.
 • 1999
  In 1999 verhuisde dit kantoor naar het huidige adres te Wemmel op de Romeinsesteenweg.
 • 2001
  Na overname in 2001 van het kantoor Peeters-Debie uit Aarschot en door samenvoeging van het bestaande kantoren te Aarschot en te Blanden ontstond de huidige vestiging op de Grote Markt te Aarschot.
 • 2006
  Om de nodige synergiën te creëren en de beschikbaarheidsgraad te verhogen voor de klanten werd het kantoor te Diest in 2006 eveneens geïntegreerd in de vestiging te Aarschot.
 • 2019
  In juli 2019 trad Evelyne Fagnard toe als vennoot tot de associatie van Accountantskantoor DRT & Partners BV.
 • 2020
  Anno 2020 – een jaar vol uitdagingen op verschillende vlakken – zijn wij nog steeds een dynamisch, groeiend team dat inzet op innovatie en kwaliteit in een steeds veranderende samenleving.

Doelstellingen

Optimale service

Onze ambitie is onze klanten een optimale service te verlenen door te luisteren naar hun vragen en wensen zodat wij hun resultaten kunnen optimaliseren.

Duurzame en persoonlijke relaties

Wij werken hiervoor op basis van vertrouwen, deskundigheid, integriteit, wederzijds respect en betrokkenheid zodat wij een sterke bijdrage kunnen leveren aan het succes van de organisatie van onze klanten. 

Kwaliteit

Het is onze doelstelling om een kwaliteitsniveau van adviesverstrekking na te streven dat niet onderdoet voor de grotere kantoren in de sector. Een sterke prijs kwaliteitsverhouding is voor ons van prioritair belang.

Onze partners

Peter Robrechts


Lees meer

Paul Bergen


Lees meer

Evelyne Fagnard


Lees meer

Willy Timmermans


Lees meer

nl_BENL
Peter Robrechts

Peter Robrechts is licentiaat in de Toepaste Economische Wetenschappen (UFSIA 1987), Handelsingenieur (UFSIA 1988) en Master of Business Administration (VUB 1992). Na zijn studies en legerdienst was hij in 1989-1990 gedurende een jaar tewerkgesteld bij de bank ING (voorheen BBL) in het universitair stageteam en het kantorennet.

In september 1990 vervoegde hij de rangen van Deloitte Bedrijfsrevisoren (voorheen Deloitte & Touche) waar hij gedurende zes jaar tewerkgesteld was in het auditdepartement met als specialisatie audit van bank- en verzekeringsinstellingen, beursgenoteerde ondernemingen en audit van non profit sector zoals ziekenhuizen en mutualiteiten.

In september 1996 werd hij vennoot bij DRT & Partners accountants met vestigingen te Wemmel en Aarschot.

In juni 1999 richtte hij het kantoor Robrechts & Partners Bedrijfsrevisoren op waarvan in 2012 de naam werd gewijzigd in Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren – Réviseurs d’Entreprises.
Peter Robrechts is lid van het Instituut van Bedrijfsrevisoren (IBR) sinds 1996 en lid van het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten (IAB) sinds 2000. Hij is tevens lid van de beroepsverenigingen BAB Brabant en BOBR en lid van de assurance group binnen het Primeglobal netwerk.

Paul Bergen is accountant en belastingconsulent.
Na zijn studies Boekhouden-Informatica en zijn legerdienst leerde hij de knepen van het vak als boekhouder bij een groep van vennootschappen (holding met diverse werkmaatschappijen).

Na stage en examens bij het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten verwierf hij de titel van accountant in 1993. Dat was ook het moment dat hij partner en zaakvoerder werd bij Accountantskantoor Timmermans en Partners, later DRT & Partners.

In 2000 verwierf hij de titel van belastingconsulent.

Zijn interesse ligt vooral bij vennootschappen en onroerend goed structuren.

 

Evelyne Fagnard behaalde haar Bachelor Accountancy-Fiscaliteit aan de campus UCLL (voorheen Groep T) te Leuven. De studies werden gecombineerd met een professionele ervaring bij EY (voorheen Ernst & Young) maar ook met een eerste ervaring als dossierbeheerder bij DRT & Partners BV. In februari 2007 vervoegde zij het team van DRT & Partners BV opnieuw als dossierverantwoordelijke, waarbij zij uiteindelijk de mogelijkheid kreeg om door te groeien tot partner sinds juli 2019.

Na een stage en examens bij het Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten verwierf zij de titel van boekhouder-fiscalist in 2020.

De automatisering en digitalisering binnen het kantoor zijn de dag van vandaag een must … Evelyne is het aanspreekpunt van medewerkers en klanten voor een vlotte werking met de Cloud-software Octopus en Silverfin.

Willy Timmermans is Belastingconsulent-Accountant IAB. Hij studeerde aan de Hogeschool Universiteit Brussel (HUB) en de Fiscale Hogeschool (1973-1978).

Na zijn studies was hij werkzaam op het Ministerie van Financiën te Brussel als belastingcontroleur Vennootschappen.

Van 1982 tot 1985 was hij Belastingconsulent-Accountant bij het fiscaal advieskantoor Defoort & Co te Brussel.

Sinds 1985 werkt hij als vennoot-zaakvoerder voor Timmermans & Partners en DRT & Partners met kantoren in Aarschot en Wemmel.

Hij adviseert nationale en internationale klanten en heeft een uitgesproken interesse voor fiscale procedures en fiscale planning.

Willy Timmermans is lid van het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten sinds 1983 en sinds 1995 van PrimeGlobal.