Diensten

Corporate finance

Herschikking van het bedrijfskapitaal

Als u een onderneming wil kopen of uw onderneming verkopen, is een gezonde balans- en cashpositie noodzakelijk. We brengen uw financiële troeven en pijnpunten in kaart en gaan na welke transacties u het best uitvoert om uw bedrijf als een sterkere speler in de markt te zetten.

Familiale opvolging

Wil u uw bedrijf aan een familielid of aan derden verkopen? Wil u de familie uitkopen en alleen doorgaan? Heeft u opvolgers binnen de familie, maar wil u toch een deel van het opgebouwde vermogen veiligstellen?

We gaan samen op zoek naar transacties die het best aan het profiel van uw bedrijf beantwoorden en die u en uw familie de meeste voordelen en zekerheid opleveren.

Leveraged buy-outs & buy-ins

U heeft de leiding van het bedrijf en u wil samen met andere leden van het management de overige aandeelhouders uitkopen? Of hebben u en uw management een ander bedrijf op het oog? En financiert u alles met eigen middelen of met de hulp van derden? Wij helpen u de transactie(s) te structureren.

Fusies & overnames

Wil u een bedrijf overnemen of met een ander bedrijf samengaan? Wij bekijken samen met u hoe dergelijke transacties het best worden gestructureerd en gefinancierd.

Financiering van transacties

Private equity, venture capital, een banklening of mezzanine-financieringen, het zijn stuk voor stuk mogelijke financieringen. We adviseren u welke voor uw bedrijf de beste zijn en brengen u in contact met de juiste financiële partners.

Netwerk van specialisten in binnen- en buitenland

DRT & Partners heeft heel wat kennis in huis, maar voor specifieke transacties is soms specifieke kennis nodig. Daarom werken we samen met welgeplaatste adviseurs en partners:

nl_BENL